Pazar, Nisan 26, 2009

"He had chicken liver-balls"

Kafası koparılmış ve bir poşet içinde çöp konteynırına atılmış bir kızla alakalı olarak sorular sorulduğunda, köşeye sıkıştığını anlayınca "Ailesine sordunuz mu niye takip etmiyorlarmış" diyebilecek kadar pervasız ve daha burada sayamayacağım kadar kötü sıfatların isminin önüne eklenebileceği bir emniyet müdürü var İstanbul'un. Bilirim ki beddualarım tutar ve diyorum ki bu kötücül ve kontrol deliliğinden muzdarip benliği bir gün gözardı edip kaçırdığı bir hata ile en az bu kızcağızın ailesinin yaşamış ve bu kafa yapısına sahip olanların etik dışı uygulamaları ve iş bilmeyişleri nedeniyle hala yaşıyor olduğu kadar acıyla kıvranır yakın zamanda.

Öyle bir ülkede yaşıyoruz ki maalesef, başımızda bir şekilde çöreklenmiş insanlar hep böyle durumlarda en olmadık tepkileri verebiliyorlar. Nitekim yine doğalgaz sızıntısından zehirlenen gençler için yine bu türden insanlar(hmm) ve dahi yetkili kurumun başındaki insan(hmmmmm) tarafından bu insanların yılbaşı eğlencelerine bulaşılarak suçu ölenin üzerine atma gibi bir tutum sergilenmişti.

Artık istemeyerek de olsa maalesef kanıksamak durumunda olduğum bazı gerçekler var bu ülkeyle ilgili. Eşcinselsen, içki içiyorsan, herhangibiryaştasevgilisahibiolupcafelerdeordaburdasürten bir dişiysen veya kızlı erkekli gruplar halinde mutlu olmaya ve eğlenmeye çalışan bir insansan (ama cennette huriler nuriler kol geziyordu hani, nasıl bir yer orası?!) o sırada, ekonomik veya politik olarak senden daha üstün bir ünvana sahip olan herhangi bir insanın seni keyfine göre doğrayıp öldürmesi, bu yukarıda saydığım özelliklere sahip oluşunla meşru hale getiriliyor. Eh tabii "Allah'ın sopası yok"çuların hüküm sürdüğüm bir toplumun ahlakı ancak bu noktaya kadar gelebiliyor. Vicdanları paralize olmuş insanlardan veya "Allah"ları her nasılsa her güce sahip olup da bir sopayla insanın kafasına vurup, çocuğunu kendi çapında hınzırca severek ikaz eden bir varlık olmaktansa, kendini saklayıp doğalgaz bacasına sızarak onların canını alan veya küçük bir çocuğa başka bir küçük çocuğun kafasını koparttıran ve çöpe attıran bir "Allah" olmayı seçerse, o "Allah"ın kullarından da başka yorumları duymak istemek benim ahmaklığım.

Aynı Allah'ın bu insanlara aynı türden acılarla uzuuuuunca bir ömür vermesi en büyük dileğim.

5 saçmalayan daha çıktı:

Adsız dedi ki...

bkz: http://haber.gazetevatan.com/haberdetay.asp?tarih=11.11.2007&Newsid=235292&Categoryid=4&wid=156

ayrıca:

http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=celalettin+cerrah%27%C4%B1+istifaya+%C3%A7a%C4%9F%C4%B1r%C4%B1yorum+bildirisi&a=td

divina dedi ki...

Sözlük kısmının farkındayım, ben de orada yazıyor olduğum için. Mutlu Tönbekici de güzel demiş. Ve fakat istersek 8379873981739817 imza toplayalım, tüm Türkiye imza atsın, o adam orada duracaktır. Bu konuda o kadar acımasız bir kötümserliğim var ki.

ğüğ dedi ki...

Bok insan! Dalalettin.

Adsız dedi ki...

tabii ki duracaktır.. ama yine de hiçbir şey yapmamaktan yeğdir. sanırım!.. bu arada özür diledi sanıyorum ki o da az şey değil..

divina dedi ki...

Evet tabii, ama o adamın özürü de fikirsel masturbasyonumuza hizmet ediyor sadece. Hala umutsuzum ben.