Pazar, Mayıs 25, 2008

Numb

Bugün güzel bir şey yaptım ve spora başladım. Poposunu alışveriş ve iş dışında hiçbir şey için kaldırmayan ben için fazla olan 5-6 kiloyu vermek için harika bir fırsat yaratmış oldum. Çok sevdim iki saat içinde yaptığım her hareketten. Böyle böyle alışıp, hayatım boyunca bir rutin haline gelebileceğini şimdiden hissediyorum bu spor işinin. Gururluyum.

Bugün U. ile oturduk sohbet ettik bol bol. Ben konuştum gerçi duraksız şekilde. Bir sonraki sefere de o konuşacak ben dinleyeceğim zevkle. Bugünkü konuşmamıza sponsor olan Sunrise Merlot Chile adlı şaraba teşekkürlerimi sunuyorum.

Sigur Rós'un Heima adlı dvdsini almıştım da bir türlü tam olarak izleyemedim. Güzel zamanlar için saklıyorum sanıyorum kendisini de. O güzel zaman geldiğinde baştan sona hatmedeceğim biliyorum.

Onun dışında yazacak pek bir şeylerim yok şimdilik. Yine hissetmeden yaşadığım bir dönemdeyim. Geçen gün aptal bir adama "numb" hale geldiğimi söyledim bir şeyle ilgili. O da anlamadı ben de sondaki "b"yi vurguladım. O da o sonraki "b"nin söylenmediğini söyledi. Allahın belası anlamıyor ki tabii o anlasın diye "numbbb" dedim. İyi ki düşüncesizce dürüstüm (sanırım patavatsız deniyor benim gibilere) hemen söyledim bunu ona. Güldü aptal. Yanlış anlaşılmasın bu konu değil sadece, kendisine aptal dememi sağlayan... Yüzlerce ayrıntı var ama tek birine bile değinmeye değmez.

Eurovision var tv'de. arada bakıyorum ama sürekli dinliyorum puanlamayı. Mor ve Ötesi denen grubu sevmiyorum zerre kadar. Bu yarışmayı da kaale almayalı yaklaşık bir 13-14 sene oluyor zaten. Trt'nin sunucusu her kim ise her zamanki gibi absurd yorumlarıyla gecemi şenlendiriyor. Yok İsveç'in sunucusu sarhoşmuş, yok Baltık ülkelerinden bize puan hiç gelmezmiş, yok efendim normalmiş zaten komşunun komşuya puan vermesi. Hayır nasıl bu kadar ciddiye alabiliyorlar veya ciddiye alıyor gibi yapabiliyorlar bu işleri. Mesela kim Türkiye'den Azerbaycan'a puan verir, neden verir de 12 puan alır onlar... Anlamsızlık diz boyu. Aman ya. Yatayım artık daha da anlamsızlaşmadan bir şeyler.

1 saçmalayan daha çıktı:

Ayça dedi ki...

ya heime'yi ben alcaktim sanaa :(