Pazartesi, Mayıs 19, 2008

Bazen merak ediyorum...

... kimler, neden Imagine Room'u takip ediyor. Garip geliyor buraya yazdıklarımı tanımadığım insanların okuyor ve hatta bazılarının takip ediyor olması. Bir ortaya çıksanız da merakımı giderseniz ne güzel olurdu diyorum ve Top Gear'ıma devam ediyorum.

6 saçmalayan daha çıktı:

Emre A dedi ki...

ben mesela arkadaşınım çünkü. arkadaş arkadaşlarının bloglarını okumak için vardır. yazdıkların içinden şukela vermek istediklerim de çıktığından, pişman da olmuyorum. öğrendin mi! şimdi mutlu musun ha! sdlfkjsdfkljsdk

Adsız dedi ki...

ben last.fm'de arkadaşların arkadaşlarında dolaşırken gördüm blogunuzu, sonra yazan isimden sözlük'te olduğunuzu da çıkardım. blogu takip etmemin sebebi... bilmiyorum. sanırım diğer insanların hayatlarını izleyebilmekte tuhaf bir zevk gizli.

d.

eFeNDi-Ci dedi ki...

takip ettiğim bir blogda linlerden seri tıklama yoluyla buldum bu adresi :)
bazen farkına varıp da unuttuğum ya da farkına varıp da dile getiremediğim bazı şeyleri burda okumaktan hoşlanıyorum sanırım neden bu. neden kitap-dergi-makale-vs.. özetle yazarları okuyoruz? bzn tarz, bzn içerik nedeni vb başka bilumum şey. çok uzattm nys:) şahsen bloğunu okunmaya değer buluyorum diyeyim, hepsi o.

Unknown dedi ki...

Öncelikle bana kalbin kadar temiz bu yorum sayfasını ayırdığın için çok teşekkür ederim, sonralıkla, sağ baştan say 102 - Burak :)

Sude Renga dedi ki...

hani sende, bir 'şey' olacağına dair beklentili bir hal var ya. bir zamandır sıkılıyor, fakat gündelik ayrıntılarla da yeterince dolu geçiriyorsun günlerini. şimdi bu beklentili halin adını ve o beklediğin şeyin adını tam ne koysam bilemedim. aşk da olur, yol da olur, başka bir şey de. sen de bilemiyorsun büyük ihtimal.

biraz uzun aralıklarla okuyorum blogunu. geldikçe göz gezdiriyorum ayrıntıcıklarına, gündelik ruh hallerine, müziklerine filan. kendi gündeliğini dibine dek düşünüp sözcüklerle ifade etmeni de seviyorum aslında. bazen biraz yoruluyorum bu kadar detaydan, atlıyorum oraları. ama başkaları sevebilir, ben karışmam :)

sonra doğrusu ya, o beklediğin şeyin karşına yavaş yavaş veya aniden çıktığı o anı yazacağın yazıyı çok merakla bekliyorum :) sanırım sırf bu yüzden okuyorum yazdıklarını. bir filmin sonunu bekler gibi. bir de öyle geliyor ki, o şey başına geldikten sonra, burda böyle yazmıyor olacaksın. o değişime de tanık yazılıcam inşallah.

böyle işte :) görüşemiyoruz, ama sevgiler :)

divina dedi ki...

rhbanger: :)

isimsiz: kesinlikle katılıyorum o bilmediğiniz insanların hayatlarını takip etmenin nasıl da zevkli olduğunu. röntgenlemek gibi ilginç. ben de arada yapıyorum.

efendi: teşekkür ederim. ben de senin bloga arada bakıyorum. çaktırmadan ama :P

burak: sana bir şey demeyeceğim. gerek yok. arada tıklıyoruz birbirimizin kapısını ve bu bile mutlu ediyor.

medea cezire: görüşelim!