Pazartesi, Haziran 15, 2009

"Clones and odd parts made you"


Sinir stres seviyesi had safhada, gözlerin anime karakterleri gibi her açılıp kapanışında kirpiklerden oraya buraya umarsızca saçılan gözyaşlarıyla dolu bir 24 saat. Neyse ki ummadığım biri tarafından ummadığım şekilde rahatlatıldım. Sarıldı bile. Ne ilginç bir rahatlıktı o.

Sonraysa o ruh halini yukarılara taşımaya çalışırken, sarı siyah babetlerimin altını aşındırırcasına, ayaklarımı acıtacak kadar hızlı yürümemi sağlayacak Turn It Up Faggot'lı bir akşamvaktialtı yürüyüşü. Sonra yemek, B. ve ev.

Şimdi tüm günün yorgunluğuyla ortalığa anlamsızca bakışlar fırlattığım, bana gelen mesajlara garip tepkilerle karşılık verdiğim bir gece geçirmekteyim. Bugünün böylesi bir rahatlamayla bitmesine şaşkınlık beslemekteyim. Evde beslenebiliyor tabii ki, niye beslenmesin. Hill's mamayla hem de.

Yine müzikleşmek eylemini eski zevk aldığım vakitlerdeki gibi heyecanla yapmak istediğim bir zamandayım. Bu hevessizliğim ve şaşırmayan çok bilmiş hallerimden hiç hoşlanmadığımı huzurlarınızda belirtmek isteyip, kötü güne iyi bir son verme niyetindeyim.

İyi geceler.

"I try to sing it funny like Beck, but it's bringing me down
Lower than ground
Beautiful ground
Beautiful ground"

1 saçmalayan daha çıktı:

k.a. dedi ki...

jean seberg deel mi o? "a bout de souffle" den?