Salı, Mayıs 26, 2009

"birileri de kapilari kapatmaya calisiyordu sanki"


Her şey oldukça yolunda ilerlerken ayağa takılan bir taş, ve fakat hatta ayağa takılan demenin onu küçümsemek olacağını düşündüğüm için önünüze çıkan kocaman bir kaya parçası olarak Gone Away adlı şarkının içine girip, şarkıyı darmadağın etmek istiyorum. Çünkü ben bunu yapmadığımda , ki yapamıyorum, o benim içimde bir şeyleri paramparça yapıyor her seferinde.

Şu hayata bir şeylerin yasaklanmasını ve hatta yok olmasını isteseydim eğer, kocaman bir "aşağılık şarkılar listesi" hazırlar, ilk üçe de bu şarkıyı eklerdim ve yok ediciye verirdim bu listeyi. Bir gün beni de bulsa Francisco, ben kayalıkların orda başka birisini görmeyi umarken. Tabii daha mantıklı çözümler de var ama bu şarkıların kime hayrı olmuş da bana da iyiliği dokunsun. Tüm kağıtlarını, not kartlarını, alışveriş listelerini, ne varsa alıp gitsin Shara kadını hayatımdan.

Daha yeni fark ettim bir mailın sonunda ismini yazarken, o ismi hastalık sarısı fonun üzerine açık gri bir renkle yazmış birisi. O anki ruh halini belki de o ismi o hade yazarak ifade etmeye çalışmış ama ben konuya odaklanmaktan görmemişim. Kaybolmak, buharlaşmak istemenin farklı bir dışavurumu. Ne garipmiş.

Eğer uyumazsam iyikötüadama geçiş yapmaktan ve yolumu iyice kaybetmekten korkuyorum.

2 saçmalayan daha çıktı:

*** dedi ki...

bu şarkıyı unutmaya çalışıyorum ama hep o 2.55deki sayıklamaya takılıp kalıyorum.

ne yaptın sen şimdi böyle bize. neden hatırlattın ki. :)

divina dedi ki...

işte yaptım yine öyle bir şeyler. :)