Cuma, Mayıs 01, 2009

Untitled 2 ( )

Sigur Rós Untitled 2 (lanet olsun ki çok güzel bir albüm bu ( )-, bir akşam vakti. 8 kilo verilmiş, oturduğum yerde hem de. O iki haftaya dair hatırlananlar bir elin parmaklarını geçmiyor. Arada mavi brandalı bir teras katını izlerken anneyle telefonda konuşurken, dayanamayıp olanı biteni anlatmak. Ağlamak delice. Fırtına var. Otuduğum sallanan bambu koltuğun baktığı camdan dışarıyı izlerken gri ve çatlak beton bir duvarın önündeki ağacın nasıl o kadar savrulduğuna yeni uyanıyorum. Oldukça fazla rüzgar olmalı öyle bir şeyin gerçekleşmesi için.

Sonunda kendime geldiğimde ise tesadüfen gidilmiş bir yerde bu albümü bulmak. Sigur Rós'un yeni albümü diyerek hemen almak. Heyecanlanacak bir şey bulduğuna sevinmek. Eve gelince cdyi takıp dinlemek. Dinlemek dinlemek dinlemek, ağlamak ağlamak ağlamak. Dinlemek dinlemek dinlemek, ağlamak ağlamak ağlamak. Dinlemek dinlemek dinlemek, ağlamak ağlamak ağlamak. Dinlemek dinlemek dinlemek, ağlamak ağlamak ağlamak. Dinlemek dinlemek dinlemek, ağlamak ağlamak ağlamak. Dinlemek dinlemek dinlemek, ağlamak ağlamak ağlamak. Dinlemek dinlemek dinlemek, ağlamak ağlamak ağlamak. Dinlemek dinlemek dinlemek, ağlamak ağlamak ağlamak. Dinlemek dinlemek dinlemek, ağlamak ağlamak ağlamak. Dinlemek dinlemek dinlemek, ağlamak ağlamak ağlamak. Dinlemek dinlemek dinlemek, ağlamak ağlamak ağlamak. Bu albümü aşağılık albümlerin birinci sırasına atmak. Lanet olsun ki çok güzel olduğu için bağımlısı olmak ama artık dozajı iyi ayarlamak.

Bu bir türlü sonlanamayan döngü ve o döngü içerisinde anlamsızlaşan, uğruna ağlanan esas nesne. Her şey yok oluyor. Eve sadece uyumak için geliyorum. O iki parantez arasına ne çok şey sığdırmak, aman tanrım!

Sonra tekrarlandığında bilerek bu albümü yanıma almamışım. Şimdi güzel zamanlarda bu albümü tüketmek istemek büyük bir istek olmamalı. Karması çoktan temizlenmeyi hak etmiş olmalı hem. Birkaç mucizeye daha ihtiyacım olacak yalnız. Lütfen olsun.

3 saçmalayan daha çıktı:

Wereyda dedi ki...

umarım olur.

ses dedi ki...

tuhaf olan "Dinlemek dinlemek dinlemek, ağlamak ağlamak ağlamak."ların hepsini sanki her okuyuşta başka bir kelime ile karşılaşacakmışım gibi okudum.

bir mucize elbette olacaktır.

divina dedi ki...

Bence de olacaktır gibi geliyor. Ama sadece öyle geliyor tabii. Bakalım neler olacak neler olacak. Teşekkürler dilekler için :)