Cuma, Kasım 21, 2008

Sevgili Yutub...

Yukarıda her yazıdan önce "Saçmalayan divina" yazıyor ya hani. Bu sefer ben değil başkası saçmalıyor. Ben de yazıyorum.

Bu saatte ayaktayım. Ayça ile konuşuyoruz. NTV açık. Gördüğüm bir haber beni epeyce güldürüyor. Ayça'ya söylüyorum o da bilmemkaçbin km öteden gülüyor. Sinirleniyoruz ve gülüyoruz. Haber şöyle:

Gazeteciler Recep Tayyip Erdoğan'a CHP'nin son çarşaflı kadın görüntüleriyle ilgili neler düşündüğünü soruyorlar. Erdoğan da "Yutub'a girin bakın bu partiyle ilgili ne görüntüler var" şeklinde dumur edici bir cevap veriyor. Gazeteciler tabii hemen "Biz yutub'a giremiyoruz, siz dolaylı yollardan mı giriyorsunuz?" diye soruyor. O da durumu sempati puanı toplama şeklinde kotarmaya çalışıyor sanırım ve "Ben öyle yapıyorum, siz de yapın. Zaten çalışmalarımız sürüyor onunla ilgili de." diyor.

Bu ülkenin başbakanı bile kendi kendilerine kapattıkları yutub'a tünel kazarak girebiliyor ve başkalarına da bunu tavsiye edebiliyor. Tam bu noktada aklıma gelen şey kazıklanmamak için yapılan pazarlık sırasında son bir hamleyle az da olsa müşteriyi kazıklamak için kendini acındırmaya çalışan satıcının son çabaları gözümün önüne geliyor: "Bize bu kadara geliyor abla"...

İmam tünel kazıyorsa biz cemaat olarak ne yapmalıyız bilemiyorum.

1 saçmalayan daha çıktı:

Muzaffer dedi ki...

Son cumlen korkutucu. Sevmedim.