Çarşamba, Ocak 18, 2006

tabiiiki premature

ablam bana davet de gonderirmis beni kitcsh object de ilan edermis diye simarabilirim mesela neden olmasin?

imagine roomsuz bir eve tasindiktan sonra imagine room'un hayaletleri kendilerine blog acmislar...haberi alir almaz baktim... okudum...ablam guzel oooleden sonralar diledi evet bir kahvalti masasindan ama amaydi, atmosferi daha tam olarak solumamistim, nasil girmeli, ne yazmaliydi?

dusunmeden yazmalarim sonucu cogu kez katledilmek zorunda kalan kendi gunlugum gibi bir durum degildi bu, misafir sanatciysak hepimiz umdugumuzdan degil buldugumuzdan tatmali, ayak yorgan oranina dikkat etmeliydik, amandi tanrimdi butun yazanlari okuyup nasil birseyle katilmam gerektigine karar vermem ve bir kere olsun organize olmam gerekiyordu, evet evetti...

oyle olmadi tabiiki...sabirsizlik/heycan/gaz/ "meeeerhaaaabaaaa beeen geldiiiiim" diye haykirip 5yasinda bir gulumsemeyle kirdigim vazoyu arkama saklama tesebbusu kokan (ama gerekirse hic de sirin olmadigini saklamayan :P) "giris"im...bu cumleyi baskasi bitirsin...ekip calismasi bu degil mi?

neyse imagine room'un fonunda bugun calan muziklerle ilgili soyleyeceklerim olabilirdi...ama bu sadece ikinci premature dogumum olsun da hosgelmekle kaliyim, yol yorgunu konular acmaktan kacinip bol bol uşeniyim.

1 saçmalayan daha çıktı:

divina dedi ki...

hoşgeldin ablasının bitanecik kitsch object'i :)