Cuma, Eylül 19, 2008

Bisikletle İzlanda Deliliği

Unutmadan yazayım dedim sözlüğe de yazdım zaten. Geçende bisiklet almak istedim. Ama ne almam gerektiğini bimediğimden, google'da arattım konuyla ilgili bir şeyler. Tam o esnada benim gibi İzlanda delisi bir insanın görüp ölüp biteceği bir blogla karşılaştım (Google'ı seviyorum). Blog sahipleri, bisikletle buralardan izlanda'ya gitme sevdasına kapılmışlar. Tabii herkes benim gibi sevdaya kapılıp kıçı üstünde oturmakla tatmin olmuyor. Neyse ki olmamış onlar da ve hakikaten de yapmışlar. Onların güncelerini okumak isteyenler için bir blog açmışlar. Onları takip ederken heyecanlanıyorum, kıskanıyorum. Bisikletim olsun ben de yapayım diyorum ama hayalden başka bir şey değil bu biliyorum. Son zamanlarda bir yerlere kaçıp gitme isteği yaratan başlıca şey bu blog oldu işte. Bir gün tek başıma orada olacağımı biliyorum ama hiçbir zaman böyle bir deneyim olmayacak benimkisi.

Sağ tarafta linkini ekledim "The Others"a. Ama buraya da ayrıca yazayım istedim zira reader'dan takip edenler blog'un diğer kısımlarından bihaber. Buyrun efendim:

http://bisikletleizlanda.blogspot.com/

2 saçmalayan daha çıktı:

fkh dedi ki...

sana katılıyorum gerçektende muhteşem bir deneyim. bakıldığında ikiside hayal edip başarma konusunda kendilerini aşmışlar.

ama onlara ulaşamıyorum, maillerine cevap vermiyorlar vs. türkiyeye dmndükten sonra ne oldu, ne bitti bende merak ediyorum.

sözlüğe yazdım deyince; 2.nesil olmanın gururunu yaşayan biriyimdir.

kolaylıklar efendim, devletle...

divina dedi ki...

Eğer ulaşabilirseniz, haber verir misiniz? Çok mutlu olurum da :)