Cumartesi, Temmuz 25, 2009

"Because friends don't waste wine"

The Fresh and Onlys San Francisco'lu garage rock grubuymuş. Garip vokalleri, ethereal bir havaları ara ara olmuyor değil. Son albümlerinden daha farklı ve dikkat çekici oluğunu düşündüğüm Invisible Forces isimli şarkının da yer alacağı bir LP ile Eylül'de kendilerini daha da çok dinletecekler gibi geliyor bana yoksa şüphen mi var?

The Fresh and Onlys
- Invisible Force

White Rabbits ise New York civarlarında birçok insanın ilgisini çekmeyi başarmış bir grup. Hatta öyle ki Asobi Seksu ve Les Savy Fav gbi grupların da prodüktörü olan Chris Zane'i de etkilemişler çift vokalli coşkulu şarkılarıyla.

White Rabbits
- Percussion Gun

Stereogum sağolsun, bu sıcak Cumartesi gününde beni müziğe boğdu. O Reader'da biriktirdiğimi söylediğim yazıların sonucu bu post zaten. Hakkında bir şeyler bulmaya üşendiğim ama az önce ilk dinlediğim andan itibaren epeyce zevk aldığım multi enstrümantalist Washed Out, aka Ernest Greene denen insanın Feel It All Around adlı şarkısına sadece bugünüme çok uyduğu ve huzurlu bir rahatlık hissine büründürdüğü için hasta olabilirim.

Washed Out - Feel It All Around

Tv On The Radio sever bir insan kesinlikle değilim ama grubun gitaristi ve backvokali Kyp Malone'nin yan projesi Rain Machine'in 22 Eylül'de Anti-'den çıkacak olan 10 şarkılık LP'inden çıkan bu kulak ziyafetini görmezden gelemezdim. Şaşırtıcı şekilde oradan buradan çıkan seslerin insanın tüylerini diken diken eden bir hale gelmesi durumu sözkonusu.

Rain Machine - Give Blood

Washed Out - Feel It All Around





0 saçmalayan daha çıktı: