Çarşamba, Şubat 18, 2009

All India Radio - Far Away



Bugün güzel bir gündü. Keyifliydi. Dışardaydım öğleden sonra. Güzel şeyler aldım kendime. Güzel kokular ve kıyafetler...

Sonra eve geldiğimde internete girilmediğini farkedip Turksat'ı aradım. Bölgesel sorunlar vs... O sırada aylardır elimde tutup da bir türlü yüklemeye fırsat bulamadığım -yalan tabii ne vakit bulamayacağım, üşendim basbaya- Office Mac'i buldum. Onu yükledim. Masaüstüm korkunç haldeydi; onu düzene soktum. İndirip indirip daha paketlerini açmadığım albümleri tek tek iTunes'a ekledim. O sırada B. ile telefonda !f'te hangi filmlere gidileceğini konuşuyorduk. Tam bilgisayarda yüklenecek ve düzenlenecek her şey bitmişti ki internet sorunum bir anda halloldu. Gmail notifier'ımın dıdınn sesini duydum. Güzel zamanlama diye içimden geçirdim.

Bu yukarıda gördüğünüz ve belki de şu anda izliyor olduğunuz grubu da bir yerlerden duyup albümlerini edinmişim. Üşenip de dinlemek için paketini açmadıklarımdandı. Sonra bir bakayım neymiş diye dinlemeye başladım az önce ve 2008'de çıkardıkları Fall adlı albümleri pek hoşuma gitti. Baktım All India Radio Leona Hanım'ın vokalleri ve grubun güzel müziği sayesinde tarafımdan daha çok dinlenecekler, neden buraya eklemiyorum dedim. İyi demişim.

3 saçmalayan daha çıktı:

Damla dedi ki...

viva shopping! ^^

divina dedi ki...

Bu haftasonu falan bir alışverişe çıkabiliriz belki belki? :)

Muzaffer dedi ki...

Korsan seni. Paket paket diye yazma, Gokcek ceker kenara Kizilay'da hesap sormaya. Yaninda dogalgaz sayaciyla.