Salı, Ağustos 04, 2009

"Geçen sene zaman"lar geldi yine oturmaya

Bugün B. ile konuşurken, Prag-Viyana arası kaç saatlik bir yolculuk olacağını merak ettim. Sonunda bulduk. Meğerse sadece 2 gün 12 saatmiş. Google Maps sağolsun bize harika yol anlattı. Baya uzun bir direktif listesi verdi bize. 164 adımda nasıl Prag-Viyana yolculuğu yapılır, üşenmemiş anlatmış sağolsun. İlahi Google Maps diyorum buradan.


Birkaç güne kadar her şeyin daha güzel olmasını istiyorum. Hiçbir sorun çıkmasın. İçim bir rahatlasın, ki ben de rahat rahat yazılar yazayım buraya uzunca süredir yazmadığım kadar dolu.

Bir de geçen sene bu zamanlarda Leb-i Derya'da oturuyorduk ahh. ("Geçen sene bu zaman"lara başlarsam kötü olur, susayım.)

Ayrıca Yo La Tengo ne yapmış yine öyle? Mercurial mısınız nesiniz? O By Two's nedir mesela? Bayılmakölmeksüreklidinlemekistemek albümü olmuş bu. Beni bu grupla tanıştıran insana içten teşekkürler dilemek ve acaba hatırlar mı diye düşünmek.

4 saçmalayan daha çıktı:

Muzaffer dedi ki...

Yürüyerek mi 2 gün 10 saat?

divina dedi ki...

Hah evet :)

íí dedi ki...

konu hatirlamak olunca uzerime alinmadan yapamiyorum. ben miydim acaba soz konusu sahis. sanki today is the day yolladigimi hatirlar gibiyim.

divina dedi ki...

konu hatırlamak olunca, iyi hatırlıyorsunuz.