Salı, Aralık 20, 2005

Gördük, yaşadık

"Imagine room" dediğimiz yeri ben gördüm (Evren de gördü, divina zaten orada yaşıyor). Bu odayı divina'nin imgesinden çıkarıp da bakınca aslında gerçekte de 4 duvarı olan, dokunulabilen, oturulanbilen, uyunabilen (ve bir de kendi havasını kendi temizleyen) bir yer, kapısından içeri rahatça girebildiğimiz bir yer - "salon". Çalan müzik ne olursa olsun, (tabi "eğlencesine" kategorisini bunu dışında tutuyoruz) o müziği alıp kabullenen, her köşesine yayan, şaraba "ortam" hazırlayan, muhabbetlerin en hasına tanık olan bir yer o evin salonu. Duvarlar, kanepeler, avizeler, masa, sandalyeler, halı... Hepsi gerektiğinde doğru renge ve şekle bürünebiliyor anlaşılmaz bir şekilde.
Ve ben imagine room'da geçirdiğim 1 hafta için o odanın her köşesine ve o evin insanlarına teşekkür etmek istiyorum orada geçirdiğim "an"lar her aklıma geldiğinde. (Romantizmin dorukları...)

3 saçmalayan daha çıktı:

divina dedi ki...

herkes görsün, herkes faydalansın bu odadan istiyorum ben :)

İpek dedi ki...

Zaten böyle bir oda paylaşılmalı. Paylaşılmayı hakediyor. (Evet evet bunu söylerken çok eminim bunu kendisinin de istediğinden.)

divina dedi ki...

over mover değil kardeşim. "imagine room" bir kavram. o kavram o salonla başladı, ama benim evlerimin salonları bundan böyle "imagine room"dur. böyledir :)