Pazartesi, Temmuz 24, 2006

yildizlarla konujtum haberler iyi

merhaba imagine room sakinleri,
bugunki programimizda yuce astrolog divina hanimin odasindayiz.
her ne kadar yildizlardan sorumlu devlet bakanimiz ablam divina olsa da bu hafta gokyuzunun bizi mutlu etmek icin turlu numaralar cevirmeye hazirlandigini ogrendigim an sizinle hemen paylajmak istedim.

ilk olarak 25'i sali yeni ay var efenim, hem de aslan'da. her yeni ay gibi bu yeni ayda da yeniliklerimizi bajlatalim yajasin gazi bu sefer aslanin yeleleri ejliginde gerceklejiyor; kisaca hadi oyunculuk kursuna yazilalim yajasiiiin oluyor o gazimizin adi.

ikinci olarak Venus ve Jupiter 26sinda ucgen ucgen olup bizi multu edip sosyalligimize sosyallik, ajk hayatimiza ajk katiyor, aman ne iyi ediyorlar.

ve son olarak 4temmuzdan beri bi tarafimizdan kan alan retro Merkur 28inde nihayet dogru duzgun ilerleyijine geciyor ve acili son bikac haftada ogrendiklerimizi cantamiza atip hayatimiza guzel guzel devam edioruz. yengecte olan bu merkur kardejle artik 28'inden itibaren duygu ifadesi patlamalari ve rahatlamalari bekleyebiliriz.

hepimize hayirli olsun der, durum konusunda daha fazla analiz icin mikrofonu divina kijisine uzatirim.

1 saçmalayan daha çıktı:

divina dedi ki...

öncelikle şöyle başlamak istiyorum ki başlangıçta sesleneceğim kişi bunun ne demek olduğunu bilir, gerisi de yalandır :)

ayçam ("y" söylenmiyor neredeyse ve "ç" ise pek bir vurgulu)

bu haber beni pek bir mesud etti çünkü son zamanlarda iyice patlamaya hazır iğrenç bir sivilce haline dönüşmüştüm. şimdi kısa zaman içinde patlayabileceğimi öğrenince çok mutlu oldum. böylece himmet'le ferhat'ı ve hatta bahattin'i de yemeğe çağırırız odadakilerle birlikte 11 kazma voltranlar oluştururuz.

yemeğe de çılbır yaparız ne zamandır canım çekiyordu.

ah merkür ahhh... beni bu hallere sokan merkür... sen bir düzel bak neler yapacağım sana bir daha güneş yüzü göremeyeceksin. fırlatıvereceğim samanyolunun dışına görecek bipbipbipbip