Pazar, Mayıs 28, 2006

excavation

sınavlardan nefret ediyorum velhasıl eşek gibi de comformist olmalıyım bu konuda. evet eşek.

nefret ediyorum. hıh!

bugün bir sinir stres halindeyim nedense. yani bu sakinliğimin stresi daha doğrusu. " niye bu kadar sakinim ben? " sorusunun cevabı olan stres. neyse geçeceek gideceeek.

düşünmek istiyorum artık. sınırsızca düşünmek. sınırsızca düşünüp, sınırsızca dışavurmak. ha bunu yaptığımda ne olur bilmiyorum ama istiyorum.

ayrıca bugün çok ilginç bir rüya gördüm ama tam da ilginç olduğu için buraya yazamayacağım, üzgünüm... sadece mavi melek, peygamber, tanrı ve kesilmiş bir el diye anahtar sözcükler verebilirim. çözdükten sonra hepinize birer birer anlatırım hiç merak etmeyin (çok merak ediyorsunuzdur ya zaten).

kpds sonucum 85 bu arada. ondan da kurtuldum. sonra les'e girip 25 tane matematik yaptım geçen hafta. o zaten inanılmazdı benim için. 10 yıldır matematik görmeyen bünyem beni bu sınavda çok şaşırttı. 1 veya 2 yanlışım var o 25 matematik sorusundan. onun dışında sözel kısmından da 80 sorudan 2 veya 3 yanlış çıkacak umuyorum ki. böylece ea 50 falan alıyorum aşağı yukarı. master yapmak istersem fena bir puan değil aslında bu da.

böyle de boş bir yazı yolladığım için bloga, hepinizden özür diliyorum. okumamışsınızdır umarım tüm bunları. hmmmm...

kafamın içinin çok başarılı bir temsili olarak şunu görünüz yeter:











hastasıyım Willem de Kooning'in.

oh!

sywiwc

1 saçmalayan daha çıktı:

divadeiwob dedi ki...

"who sees the interiors like young Willem once did"